De SLIJPR slijpschijf is een zeer sterke allround schijf die zowel geschikt is voor staal als RVS. Maar wat zijn nu de belangrijste 4 redenenen om te kiezen voor deze slijpschijf?1.       Lange standtijd

De SLIJPR slijpschijven hebben een zeer lange standtijd bij zowel RVS als staal. De slijpschijven zijn uitvoerig getest op verschillende materialen en onder verschillende omstandigheden. De SLIJPR slijpschijf kwam daarmee zeer goed uit de test.

De SLIJPR slijpschijven zijn daarmee de strijd aangegaan met vele bekende en grote merken binnen de verspanende industrie. De standtijd van de schijven, de tijdsduur waarmee met slijpschijf gesneden kan worden tot deze tot deze versleten is, zijn daarbij nauwkeurig bijgehouden.

De standtijd van de slijpschijven is daarmee uitgedrukt in het aantal zaagsneden dat de schijf kan maken door een specfiek materiaal met een specifieke diameter. Aan het einde van de test is de diameter van de resterende schijf genoteerd, alsook de tijd die de slijpschijf nodig had om het gewenste aantal zaagsneden te maken door het materiaal.

De volledige test van de SLIJPR slijpschijven is hier terug te zien.

 

2.      De meest voordelige slijpschijven van Nederland

Bij Slijpschijfkopen.nl zijn we er zeker van dat we de meest voordelige slijpschijven van het internet aanbieden met onze serie SLIJPR snijschijven. Om onze bezoekers daarvan te overtuigen voegen we daarom daad bij ons woord door de laagste prijs garantie te bieden:

Slijpschijfkopen.nl – Laagste prijs garantie: Wat houdt het in?

De slijpschijfkopen.nl laagste prijs garantie houdt in, dat wanneer je slijpschijven ziet bij een waardige concurrent tegen een lagere prijs, je hiervan een melding kunt maken.

Wij passen de prijs van het product dan aan, betalen het teveel betaal bedrag terug, of jij ontvangt een korting op de eerst volgende bestelling!

Om aanspraak te maken op de laagste prijs garantie kun je het contactforumulier invullen op de website, of een email sturen naar info@slijpschijfkopen.nl

 

3.     Diverse diameters en diktes verkrijgbaar

Voor onze range met SLIJPR slijpschijven bieden we diverse diameters en diktes aan.

De 115 mm slijpschijf is geschikt voor de oude types haakse slijpers of voor de haakse slijpers afkomstig uit Azië. De 115 mm slijpschijf past uiteraard ook in een 125 mm haakse slijper.

De 125 mm slijpschijven zijn geschikt voor Europese haakse slijpers voor slijpshijven tot een diameter van 125 mm. De dunne schijven van 1.0 mm zijn zeer geschikt voor het bewerken van dun plaatstaal, omdat hiervan de zaagsnede en daarmee de verspilling minimaal is.

De diktes vanaf 1.6 mm zijn met name geschikt voor het bewerken van profielen of dik plaat materiaal

De 230 mm slijpschijven dienen te worden gebruikt in een grote slijptol. Deze slijpschijven kennen een zeer lange standtijd en snijden sneller en eenvoudiger door dik materiaal en profielen zoals kokers of buizen.

 

4.      interessante kwantumkortingen

Bij slijpschijfkopen.nl hanteren we op diverse producten kwantumkortingen. De meeste producten kunnen per 1 stuks verkocht worden. Producten worden daarvoor uit de verpakking gehaald en naar de klant toegestuurd. Om in aanmerking te komen voor kwantumkortingen dient met de volledige inhoud van een klein- ofwel grootverpakking te bestellen.

Voor kleinverpakkingen is dit vaak per 25 of 30 stuks. Grootverpakkingen gaan vanaf 10 stuks. Met kwantumkortingen bespaar je aanzienlijk op de aankoopprijs (tot wel 45%) en daarom ben je bij ons naar eigen onderzoek tot wel 70% goedkoper uit!