Menu
Jouw Winkelwagen

Slijpschijf aluminium

Slijpschijf Aluminium met een hoge standtijd.Geschikt voor plaatwerk en en profielen.Binnendiameter is 22.23 mm en is daarmee geschikt voor gebruik op een haakse slijper.De doorslijpschijven aluminium op deze pagina zijn allemaal recht. Ben je op zoek naar een slijpschijf aluminium met een kromme sc..
€2,27
Slijpschijf Aluminium met een hoge standtijd.Geschikt voor plaatwerk en en profielen.Binnendiameter is 22.23 mm en is daarmee geschikt voor gebruik op een haakse slijper.De doorslijpschijven aluminium op deze pagina hebben allemaal een kom vorm. Ben je op zoek naar een rechte slijpschijf aluminium,&..
€2,41
XT100 slijpschijf Keramisch 230x1.9 mm
Nieuw Hot
Merk: Rhodius
Doorslijpschijf met keramische korrel voor een agressieve slijpprestatie en lange levensduur.Deze keramische slijpschijf kenmerkt zich door:- Een hoge doorslijpsnelheid- Geringe braamvorming - Doorslijpen met een keramische schuurkorrel..
€5,20
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3

De slijpschijf aluminium is speciaal ontwikkeld voor het doorslijpen van verschillende aluminium legeringen. Afhankelijk van de bewerking van het aluminium en de eigenschap van de legering (zacht, taai of hard) dient er een specifieke slijpschijf aluminium gebruikt te worden. Bij het kiezen van een doorslijpschijf voor aluminium is vooral de hardheid van het te bewerken aluminium doorslaggevend. Wanneer een slijpschijf wordt gebruikt met een incorrecte snijkantgeometrie wordt het corrosiebestig gedrag van aluminium negatief beinvloed, wanneer dus geen slijpschijf aluminium gebruikt wordt.