Menu
Jouw Winkelwagen

Slijpschijf metaal

Merk: Rhodius
Betrouwbare doorslijpschijf voor de prijsbewuste vakman. Geoptimaliseerd voor de staaltoepassing. Ideaal voor machines met gering vermogen. • Geringe braamvorming • Hoge doorslijpsnelheid • Geringe vonkenregen..
€0,80
Merk: Rhodius
Betrouwbare doorslijpschijf voor de prijsbewuste vakman. Geoptimaliseerd voor de staaltoepassing. Ideaal voor machines met gering vermogen. • Geringe braamvorming • Hoge doorslijpsnelheid • Geringe vonkenregen..
€2,30
XTK77 slijpschijf staal 180x1.5 mm
Nieuw Hot
Merk: Rhodius
Staal slijpschijf voor gebruik op een 180 mm haakse slijper. Vorm 42 (gebogen)..
€1,61
Merk: Rhodius
Rhodius XT38 Pro Line voor industrieel gebruik.De slijpschijf heeft een goede prijs/ kwaliteit verhouding en is met name zeer kostenefficiënt. Deze XT38 slijpschijf gaat beduidend langer mee, en werkt kostenbesparend voor grootgebruikers...
€2,35
Merk: Rhodius
Rhodius XT 70 Alpha line per 10 stuks verpakt in de Alpha box.Deze verpakking is ideaal voor gebruik in de werkbus...
€8,19
Slijpschijf 125x2.0 AKTIE 105 stuks
Nieuw Hot -25 %
Merk: SLIJPR
Uitverkoop -AKTIE105 stuks doorslijpschijven voor staal en RVSSlijpschijf 125 mm geschikt voor metaal en RVS. De SLIJPR slijpschijf 2-in-1 Performance Series is een slijpschijf die ontwikkeld is voor zowel metaal als RVS toepassingen.De slijpschijf heeft een diameter van 125 mm en een binnen diamete..
€63,00 €84,00
Merk: SLIJPR
Slijpschijf 230 mm geschikt voor metaal en RVS. De SLIJPR slijpschijf 2-in-1 Performance Series is een slijpschijf die ontwikkeld is voor zowel metaal als RVS toepassingen.De slijpschijf heeft een diameter van 230 mm en een binnen diameter van 22.23 mm.Deze slijpschijf past op een 230 mm haakse slij..
€1,85
Merk: Incoflex
Dunne 125x1.0 mm doorslijpschijf voor het alledaagse gebruik bij staal toepassingen.De Incoflex slijpschijf standard line is ontwikkeld voor het gebruik op alledaags materiaal zoals staal en carbon staal. De 230 mm slijpschijf van Incoflex heeft een lange standtijd en is voorzien van alle certificat..
€1,25
Merk: Incoflex
De Incoflex slijpschijf voor staal en RVS is ontwikkeld voor het alledaagse gebruik op diverse materialen. Deze slijpschijf heeft een langere standtijd wanneer niet alleen staal doorgeslepen wordt. De 230 mm slijpschijf van Incoflex heeft een lange standtijd en is voorzien van alle certificaten, zod..
€0,99
XT100 slijpschijf Keramisch 230x1.9 mm
Nieuw Hot
Merk: Rhodius
Doorslijpschijf met keramische korrel voor een agressieve slijpprestatie en lange levensduur.Deze keramische slijpschijf kenmerkt zich door:- Een hoge doorslijpsnelheid- Geringe braamvorming - Doorslijpen met een keramische schuurkorrel..
€5,20
XT38 doorslijpschijf staal/rvs 125x1.0 mm V41
Nieuw Hot
Merk: Rhodius
RHODIUS XT38 ProLine dunne doorslijpschijf voor staal en RVS. Deze 125 mm rechte doorslijpschijf is het op een na hoogste segment van RHODIUS.Deze XT38 doorslijpschijf is een extra dunne doorslijpschijf met een zeer lange standtijd. De schijf produceert een geringe vonkenregen, heeft een hoge d..
€1,25
XT67 125x1.0 doorslijpschijf staal PRO Line
Nieuw Hot
Merk: Rhodius
RHODIUS XT67 PRO Line doorslijpschijf - EXTRA dun 125x1.0 mm - StaalDoorslijpschijf voor staal toepassingen die een zeer geringe braamvorming geeft. Deze slijpschijf heeft een hoge doorslijpsnelheid en een geringe vonkregen.Door de lange standtijd heeft deze doorslijper een zeer gunstige prijs-prest..
€1,10
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 16

De slijpschijf metaal die zichtbaar is op deze pagina is geschikt voor zowel massief metaal, plaat staal/metaal, dunwandige buizen en profiel staal. De slijpschijf metaal, ook wel slijpschijf staal, is de meest gebruikte slijpschijf vanwege de veelvoorkomende toepassingen van staal in allerlei constructies en bouwmaterialen.


De slijpschijf metaal met een dikte van 1.0 mm, 1.6 mm en 1.9 mm worden gebruikt om snel door het metaal of staal te slijpen, waarbij het materiaal vaak vlak is, en niet bestaat uit een profiel.

Met de slijpschijven van 1.0 mm kan bijvoorbeeld dun stalen plaatwerk, hekwerk, kokers of massief staf bewerkt worden of op maat geslepen worden.

Het wordt afgeraden om met een dunne slijpschijf staal met een dikte van 1.0 mm een profiel op maat te slijpen. Een dunnen slijpschijf staal kan sneller breken wanneer een stalen profiel bewerkt wordt, en de slijpschijf wringt in het te bewerken materiaal.


Voor het slijpen van profielen wordt aangeraden een slijpschijf staal te gebruiken van 1.9 mm of 2.6 mm dik. Deze slijpschijf metaal is meer breekbestendig wanneer deze zich al verder in het materiaal bevindt, en daarnaast gaat deze slijpschijf metaal ook langer mee dan een dunne schijf van 1.0 of 1.6 mm.


In ons assortiment hebben we de slijpschijf metaal die enkel bedoelt is voor het doorslijpen van metaal. 

Tevens vindt je bij ons een 2-in-1 slijpschijf: een slijpschijf die zowel geschikt is voor het doorslijpen van RVS als staal. Afhankelijk van de toepassing kan zo de juiste slijpschijf gekozen worden.

Gebruik je de slijpschijf alleen voor het bewerken van staal, dan raden we aan de slijpschijf staal te bestellen.

 

Kijk voor meer info over de SLIJPR slijpschijven op deze pagina.