Menu
Jouw Winkelwagen

Slijpschijf RVS


De slijpschijf RVS is verkrijgbaar in een dikte van 1.0 mm, 1.6 mm, 1.9 mm, 2.0 mm en 2.6 mm. 


In ons assortiment hebben we de slijpschijf RVS die enkel bedoelt is voor het doorslijpen van RVS. Deze slijpschijf is speciaal ontwikkeld voor het doorslijpen van de legering van ijzer, chroom, nikkel en koolstof, ook wel roest vast staal genoemd. 

Daarnaast hebben we ook de 2-in-1 slijpschijf die geschikt is voor het bewerken van zowel staal als RVS. De slijpschijf RVS 2-in-1 wordt gebruikt wanneer aan afwisselende projecten wordt gewerkt en waar verschillende legeringen en materialen gebuikt worden. De 2-in-1 slijpschijf heeft zowel de goede eigenschappen voor het bewerken van RVS als van Staal. In weze is er een compromis gesloten om een zo goed mogelijke slijpschijf te ontwikkelen die perfect presteert voor beide materialen. De 2-in-1 slijpschijf laat zowel bij staal als bij RVS weinig tot geen materiaal verkleuringen achter.


Ben je enkel op zoek naar een slijpschijf voor het bewerken van staal? Kijk dan op deze pagina voor de slijpschijf metaal. Kijk voor meer info over de SLIJPR slijpschijven op deze pagina.


Links op de pagina kun je door middel van de sorteerfunctie snel de juiste slijpschijf RVS vinden. Hier kun je filteren op diameter, toepassing en dikte.

Voor het doorslijpen van dun RVS plaatwerk, massief RVS staf of dun RVS koker werk raden we de dunne slijpschijf RVS aan met een dikt van 1.0 mm, 1.6 mm of 1.9 mm.

Voor het doorslijpen van RVS profielen kun je het best een dikkere doorslijpschijf RVS gebruiken of de kans op het doorbreken van de slijpschijf minimaal te houden.

Als onze Slijpschijven RVS zijn geschikt voor gebruik in een haakse slijper.

 

A46TZ SPECIAL doorslijpschijf 230x1.9 mm RVS
Nieuw
Merk: Klingspor
Doorslijpschijf die vrij is van ijzer, zwavel en chloor en daardoor geschikt voor het doorslijpen van RVS. Voor professioneel gebruik...
€4,54
A60 TZ SPECIAL RVS 125x1.0 mm doorslijpschijf
Nieuw
Merk: Klingspor
Doorslijpschijf vrij van ijzer, zwavel en chloor en daarmee zeer geschikt voor RVS. Met deze doorslijpschijf heb je geringe braamvorming en een geringe thermische belasting. Ook verkrijgbaar in X-lock opname...
Prijs vanaf €1,75
A660 R SUPRA kleine doorslijpschijf 76x1 mm voor rechte slijpmachine
Nieuw
Merk: Klingspor
Kleine doorslijpschijf voor gebruik op de rechte slijpmachine. Deze doorslijpschijf is zeer dun en geeft daardoor minimale braamvorming en weinig hittevorming. Geschikt voot het snijden van dunnen profielen...
Prijs vanaf €1,05
EDGE SPECIAL doorslijpschijf 125x1.2 mm
Nieuw
Merk: Klingspor
High-performance doorslijpschijf met zelfslijpende slijpkorrel. Deze doorlslijpschijf heeft een hoog doorslijpvermogen, gecombineerd met een lange levensduur. Groot toepassingsgebied - Verpakt per 25 stuks in een Kronenflex® Box voor duurzaam hoge prestaties en bescherming tegen vocht...
Prijs vanaf €2,30
Merk: Rhodius
Rhodius XT38 Pro Line voor industrieel gebruik.De slijpschijf heeft een goede prijs/ kwaliteit verhouding en is met name zeer kostenefficiënt. Deze XT38 slijpschijf gaat beduidend langer mee, en werkt kostenbesparend voor grootgebruikers...
€2,35
Merk: Rhodius
Dunne slijpschijf voor de 125 mm haakse slijper die geschikt is voor het doorslijpen van zowel staal als RVS.De Rhodius XT70 slijpschijf bevindt zich in de kwaliteitsklasse Alpha line. Deze kwalitatief sterke slijpschijf heeft een sterke prijs/kwaliteit verhouding en is de keuze voor de prijsbewuste..
Prijs vanaf €0,71
Merk: Rhodius
Rhodius XT 70 Alpha line per 10 stuks verpakt in de Alpha box.Deze verpakking is ideaal voor gebruik in de werkbus...
€8,19
Slijpschijf 125x2.0 AKTIE 105 stuks
Hot -25 %
Merk: SLIJPR
Uitverkoop -AKTIE105 stuks doorslijpschijven voor staal en RVSSlijpschijf 125 mm geschikt voor metaal en RVS. De SLIJPR slijpschijf 2-in-1 Performance Series is een slijpschijf die ontwikkeld is voor zowel metaal als RVS toepassingen.De slijpschijf heeft een diameter van 125 mm en een binnen diamete..
€63,00 €84,00
Merk: Incoflex
De Incoflex slijpschijf voor staal en RVS is ontwikkeld voor het alledaagse gebruik op diverse materialen. Deze slijpschijf heeft een langere standtijd wanneer niet alleen staal doorgeslepen wordt. De 230 mm slijpschijf van Incoflex heeft een lange standtijd en is voorzien van alle certificaten, zod..
€0,99
Merk: SLIJPR
Doorslijpchijf in de diamaters 115 mm, 125mm en  230 mm geschikt voor metaal en RVS. De SLIJPR slijpschijf 2-in-1 Performance Series is een slijpschijf die ontwikkeld is voor zowel metaal als RVS toepassingen.De slijpschijf is in verschillende diameters en diktes verkrijgbaar van 115 mm tot 230..
Prijs vanaf €0,85
Merk: Rhodius
Doorslijpschijf met keramische korrel voor een agressieve slijpprestatie en lange levensduur.Deze keramische slijpschijf kenmerkt zich door:- Een hoge doorslijpsnelheid- Geringe braamvorming - Doorslijpen met een keramische schuurkorrel..
Prijs vanaf €5,20
Merk: Rhodius
RHODIUS XT38 ProLine dunne doorslijpschijf voor staal en RVS. Deze 125 mm rechte doorslijpschijf is het op een na hoogste segment van RHODIUS.Deze XT38 doorslijpschijf is een extra dunne doorslijpschijf met een zeer lange standtijd. De schijf produceert een geringe vonkenregen, heeft een hoge d..
Prijs vanaf €1,25
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 16