Winkelwagen

SLIJPR slijpschijf

Slijpschijf 125x1.6 mm

Slijpschijf 125 mm geschikt voor metaal en RVS. De SLIJPR slijpschijf 2-in-1 Performance Series is e..

€0,99

Slijpschijf 125 x 2.0 mm

Slijpschijf 125 mm geschikt voor metaal en RVS. De SLIJPR slijpschijf 2-in-1 Performance Series is e..

€1,21

Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2

SLIJPR slijpschijf: de laagste prijs voor uitstekende kwaliteit

Je bent op zoek naar een kwalitatief goede slijpschijf, maar wilt ook niet te veel betalen? Waarom kies je dan niet voor SLIJPR? Je bent misschien al bekend met andere A-merken en tevreden over de slijpresultaten. Wij kunnen je garanderen dat je net zo tevreden zult zijn over de SLIJPR slijpschijf terwijl je hiervoor minder hoeft te betalen. Niet voor niets bieden wij deze slijpschijf sinds kort aan in onze collectie. 

 

SLIJPR Slijpschijf

Deze slijpschijf is uitermate geschikt voor het slijpen van RVS, INOX en andere stalen. De slijpschijf heeft hoge corrosiebestendige eigenschappen en is daarnaast zeer duurzaam in gebruik. De samenstelling van het materiaal zorgt voor een zelfverscherpende eigenschap, hierdoor heb je langer plezier van je slijpschijf.

 

SLIJPR Performance series

De slijpschijf uit deze serie is zo ontworpen dat ze voorkomen dat het materiaal vervuild raakt door de ontstane slijpwarmte. Je bespaart dus tijd doordat je het blauw en zwart worden van het materiaal niet hoeft te herstellen. Doordat de SLIJPR Performance slijpschijf een zeer lage frictiewaarde heeft, is deze serie bij uitstek geschikt voor het slijpen van RVS, INOX en staal. 

 

Zoals je kunt lezen heeft de slijpschijf uitstekende eigenschappen voor het slijpen van RVS en staal. SLIJPR biedt een hoge kwaliteit slijpschijf aan, voor een aantrekkelijke prijs. In vergelijking met andere Europese A-merken schaf je hiermee dezelfde en soms zelfs betere kwaliteit aan. Wij durven wel te stellen dat we de voordeligste slijpschijf van Nederland bieden van een uitstekende kwaliteit. Test het en overtuig jezelf!


De SLIJPR slijpschijf is geschikt voor een 115 mm haakse slijper, 125 mm haakse slijper en 230 mm haakse slijper. De Slijpschijf van SLIJPR is geschikt voor metaal en RVS. Koop de SLIJPR slijpschijf op Slijpschijfkopen.nl


Kijk voor meer info op www.slijpr-abrasives.com