Winkelwagen

Verzendinformatie


Verzendkosten bij Slijpschijfkopen.nl bedragen 6.20,-. 


Slijpschijven die voorradig zijn worden bij bestelling voor 17:00 dezelfde dag verstuurd. Producten die niet voorradig zijn hebben een levertijd van 2-3 werkdagen. Op de productpagina staat aangegeven of de slijpschijven voorradig zijn. Indien de gewenste slijpschijf niet voorradig is kun je uitgaan van de gemelde levertijd op productpagina, of een mail sturen naar info@slijpschijfkopen.nl voor de exacte levertijd van het product.


Als het product niet voorradig is, is de levertijd als volgt:

Wij verzenden pakketten op maandag (indien vóór vrijdag 10:30 besteld) , woensdag (indien vóór dinsdag 10:30 besteld) en vrijdag (indien vóór donderdag 10:30 besteld).

Bij het versturen van onze zendingen ontvang je automatisch een track&trace code om het pakket te volgen. Doorgaans heb je het pakket dan de volgende dag (dinsdag, donderdag en zaterdag) in huis.

Onze pakketten worden standaard met PostNL verzonden.

Retourneren

Bij Slijpschijfkopen.nl staan we volledig achter ons product.
Mocht je na ontvangst van de bestelling toch niet volledig tevreden zijn, bijvoorbeeld vanwege een verkeerd geleverd product of een beschadiging aan het pakket, dan bent je verplicht dit binnen 48 uur na ontvangst van de bestelling te melden. Na deze periode heeft je geen recht meer op een vergoeding.


Let op! Retourkosten worden enkel vergoed wanneer het bestelde product beschadigd is, of wanneer een verstuurd product afwijkt van het product dat besteld is.